Welkom op Topslapen.nl

Welkom op Topslapen, de webshop van Beddenspecialist Topslapen Arnhem en Elst

Sinds 1988 staan wij iedere morgen in Arnhem klaar om onze klanten bewuster te maken, wat een goede nachtrust voor ieder mens betekent.
Zij ervaren dit als belangrijk, omdat goed slapen van levensbelang is om overdag goed te kunnen functioneren.

SlaapID

Het juiste advies aan onze klanten is om ze eerst 3 nachten te laten slapen met het SLAAP-ID.
Dit is een kleine elektronische sensor die je ’s nachts, in een zachte band, om je borst draagt. Deze sensor zal onafhankelijk en zuiver registreren welke slaaphouding het beste bij u past en hoe vaak u draait.
Deze registratie lezen wij met hele specifieke software uit op een computer en daarmee kunnen wij de klant voorzien van het juiste advies.
Waardoor wij dan met zekerheid kunnen zeggen of de klant een zij-, rug- of buikslaper is en dit heeft als voordeel dat de klant in 99,9% het juiste bed en kussen aanschaft.

Merken

In onze winkel aan de Nieuwstraat 4 in Arnhem, adviseren onze verkoop(st)ers u als klant bij de keuze van matrassen van diverse merken, waaronder: luchtgeveerde ARP Anti Rugpijn matrassen, , volledig natuurlatex boxsprings en matrassen. Maar ook voor Hasena ledikanten, Bodyform waterbedden, neksteun-kussens en andere hoofdkussens, waaronder VanDyck en  luxe donskussens, en natuurlijk voor al uw bedtextiel en onderhoudsmiddelen voor uw waterbed.

Van Dyck Experience Store Arnhem

Naast onze winkel in het centrum van Arnhem hebben wij ook de complete Van Dyck Experience Store Arnhem.
Vandyck is het Nederlands bed- en badmodemerk.
Het meer dan 90 jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt momenteel geleid door de derde en vierde generatie.
Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, strandlakens, badmatten, badjassen, washandjes, gastendoekjes, dekbedden, kussens en Van Dyck boxsprings.

Elst
Sinds een paar jaar hebben we ook midden in het centrum van het gezellige Elst een Topslapen winkel waar je alles kunt vinden op het gebied van goed en comfortabel slapen. Van matrassen tot complete boxspring, van een washandje tot bed- en badgoed en van goede kussens tot heerlijk dekbedden.

Contact

Wilt u meer informatie over een product in onze webshop?

Bel of mail ons, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn 026 – 44 22 777   of klantenservice@slaapwinkel.nl

Of kom kijken in onze winkel
Topslapen
Nieuwstraat 4 
6811 HW Arnhem
(Centrum, naast parkeergarage Rozet/Langstraat (ingang via de Vossenstraat !) en parkeerterrein de Trans en naast de Action)

Of in onze 2e winkel in Elst (GLD)
Dorpsstraat 40
6661 EL Elst
0481 - 745 749