Wees uniek, wees jezelf, wees ESSENZA

Wij zijn ESSENZA. Wij willen inspireren, prikkelen en raken. Een stukje comfort bieden, je thuis laten voelen en je lekker laten slapen. Wie of waar je ook bent. ESSENZA Maakt dat mogelijk. In onze uitgebreide home & living collecties vind je alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken. Rijk, verfijnd en exclusief.

Image

The ESSENZA story

Al ruim 30 jaar ontwerpen we met grote zorg kenmerkende home & living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Want of je nu van rijke bloemenprints houdt, dol bent op ruiten en strepen of voor een uni kiest, bij ESSENZA hebben we voor iedereen iets moois. Maak van je slaapkamer een kunstwerk met een van onze prachtige dekbedovertreksets met rijke bloemenprints of ga voor een meer neutrale look met een uni-kleurige bestseller.

Pyjama party

Het homewear van ESSENZA is niet alleen heerlijk om in the slapen maar ook om in te ontspannen of om in vanuit huis te werken. Eigenlijk voor ieder moment van de dag. We hebben een brede collectie stijlvolle tops, shirts, broeken, kimono's, pyjama's en loungewear, gemaakt van duurzame materialen en uitgevoerd in de zachtste stoffen.