Vrolijke Print dekbedovertrekken

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Bekijk onze collectie kleurrijke dekbedovertrekken. Ons  beddengoed bestaat uit een luxe katoensatijn kwaliteit. Dankzij de lange instopstrook heb je geen last van koude voeten! Onze dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Geniet van een goede nachtrust.

Stijlvolle Uni dekbedovertrekken

De prachtige Uni dekbedovertrekken van Melli Mello zijn gemaakt van Egyptisch katoen en hebben een mooi borduurwerk. Het Egyptische katoen geeft het luxe gevoel van een hotel overnachting, maar dan in je eigen bed!


Mix & Match kussens

Een paar zorgvuldig gekozen kussens kunnen de sfeer in elke kamer veranderen en zijn een gemakkelijke manier om bij te blijven met de laatste interieurtrends. Ontdek de mooiste sierkussens van Melli Mello en combineer jouw favoriete kleuren en patronen passend bij jouw interieur.


Vegan leren tassen

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? De prachtige Uni dekbedovertrekken van Melli Mello zijn gemaakt van Egyptisch katoen en hebben een mooi borduurwerk. Het Egyptische katoen geeft het luxe gevoel van een hotel overnachting, maar dan in je eigen bed!