Perzona

Tijd voor een echt persoonlijke matras.

Jouw lichaam, jouw slaap, jouw matras Het is tijd voor een echt persoonlijk matras

Uniek gepatenteerd MyScan meetsysteem Met behulp van het unieke MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van je lichaam. Aan de hand hiervan krijg je advies op maat met een ondersteuning afgestemd op jouw lichaam. Geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer Systeem en de Legget & Platt Multispring pocketveren Een perfecte matras is gewoonweg vervaardigd van de beste materialen. Gelukkig hoef je niet langer te kiezen tussen de goede ondersteuning van een pocketvering of een drukverlagend matras. PerZona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras: het hybride matras. Onze hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging, ventilatie en een geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer Systeem en de Leggett & Platt Multrispring pocketveren.

Watch Video

Er slaapt maar één Nederlander zoals jij ...

Wat maakt Perzona Uniek?

Verleng de standaard 2 jaar garantie op matrassen en boxsprings tot 15 jaar garantie door je product aan te melden via het product registratieformulier.

Wij beloven je perfect gepersonaliseerd slaapcomfort, die wij je door middel van de 100 dagen omruilgarantie niet alleen beloven, maar ook garanderen. Vraag je Perzona adviseur naar de voorwaarden.

Omdat je ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kan veranderen kun je je Perzona Individual matras doorlopend aanpassen. Je kunt altijd terecht voor een gratis meting bij een Perzona adviseur.

In slechts 3 stappen kun je jouw persoonlijk matras ervaren. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van je lichaam.

Om een geheel persoonlijk matras te kunnen samenstellen moet er natuurlijk eerst een meting van je lichaam worden gemaakt. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D-meting van je lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaapvoorkeur. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt. Zo zal bijvoorbeeld een persoon met een brede schouder- en/of heupbreedte een stevigere hardheid van de tubes nodig hebben rondom deze zones voor de juiste ondersteuning. Daarnaast is jouw favoriete slaaphouding ook van belang voor het matras advies en kan deze dus worden meegenomen in de meting. Ben je bijvoorbeeld een rugslaper? Dan is een extra ondersteuning door middel van hardere tubes in de onderrugzone aan te raden.

Avatar

Perzona Matrassen

Maak een afspraak voor een My Scan.

BEDDENSPECIALSIT TOPSLAPEN ARNHEM Adres:Nieuwstraat 4 (Parkeren [P] Rozet) 6811 HW Arnhem Tel: 026-44 22 777 Email:klantenservice@slaapwinkel.nl 

 Openingstijden: 
 Ma GESLOTEN 
 Di 09.30– 18.00 
 Wo 09.30 – 18.00 
 Do 09.30 – 18.00 
 Vr 09.30 – 18.00 
 Za 09.30 – 17.00


BEDDENSPECIALIST TOPSLAPEN ELST 
 Adres: Dorpsstraat 40(Naast het Kruidvat) 6661 EL Elst (bij Nijmegen) 
Tel: 0481-745749 
Email: topslapenelst@beddenspecialist.nl 
 Openingstijden: 
 Ma GESLOTEN 
 Di 09.30– 18.00 
 Wo 09.30 – 18.00 
 Do 09.30 – 18.00 
 Vr 09.30 – 18.00 
 Za 09.30 – 17.00