Perzona

Perzona Individual 10  

Dat geen mens is gelijk is geen nieuws. Kijk alleen naar je partner? Toch slapen heel veel mensen op een matras of er geen onderscheid is. Met de Perzona Individual 10 krijg je een drukverlagende HYBRID matras met een Tube Layer System (TLS) met 10 persoonlijk instelbare tubes. Bepaal samen met de Perzona MyScan welke van de 5 verschillende hardheden je waar nodig heeft. Drukverlagend slapen met ondersteuning die wel écht bij jou past.

Het beste van twee werelden.

Een goed matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een HYBRID matras. Beste drukverlagende schuimsoorten met de ondersteuning van werelds beste pocketveren van Leggett & Platt.  

Een tijk die jij en je matras verdienen

Net als de overige Perzona matrassen is de Perzona Standard matras voorzien van een unieke bi-elastische tijk die je lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam klimaat.

Nieuwste generatie gel-visco schuim

De Perzona Individual 10 is uitgerust met het nieuwe drukverlagende Triple-F Perzona gel-visco schuim. Een uniek gel-visco schuim die zorgt voor uitstekende drukverlagende en ventilerende eigenschappen. De gel-visco technologie reguleert de tempratuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’.

Beste pocketveren

Dat drukverlagend slapen samen kan gaan met een goede ondersteuning bewijst de Perzona Individual 10 matras. Onder de 10 cm drukverlagend viscoschuim vind je het beste verenpakket van Leggett & Platt. Een 7-zone multispring pocketveer die ontwikkeld is samen met de gerenommeerde universiteiten bestaat uit veren met verschillende draaddiktes en diameters. Een pocketveer laag met een enorm aanpassingsvermogen die wel goed weet om te gaan met het verschil in postuur bij een zijligging en rugligging.  

Met extra ondersteuning in de heupen  

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Zo beschikt de Perzona Individual 10 matras over een Tube Layer System (TLS) van 10 cm drukverlagend schuim met 10 tubes. Samen met het Perzona MyScan meetsysteem bepaal je snel en eenvoudig welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt. De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van o.a. je schouders, onder- en bovenrug, heup en bovenbeen. Na het meten krijg je direct het advies van de lengte van de matras en de ondersteuning die echt bij jou past. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 10 zones en 100.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

Kom langs in een van onze vestigingen