Perzona

Perzona Individual 14  

Dat geen mens is gelijk is, is geen nieuws. Kijk alleen naar je partner? Toch slapen heel veel mensen op een matras of er geen onderscheid is. Drukverlagend slapen zonder compromissen met de Perzona Individual 14. De drukverlagende HYBRID matras met dubbel laags pocketveer en het Tube Layer System (TLS) met 14 persoonlijk instelbare tubes. Bepaal samen met de Perzona MyScan welke van de 5 verschillende hardheden je waar nodig hebt. Drukverlagend slapen met ondersteuning die wel écht bij jou past.

Het beste van twee werelden.

Een goed matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een HYBRID matras. Beste drukverlagende schuimsoorten met de ondersteuning van werelds beste pocketveren van Leggett & Platt.

Een tijk die jij en je matras verdient.

et als de overige Perzona matrassen is de Perzona Individual 10 matras voorzien van een unieke bi-elastische tijk die lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam klimaat.

Nieuwste generatie gel-visco schuim

De Perzona Standard is uitgerust met het nieuwe druk verlagende Triple-F Perzona gel-visco schuim. Een unieke gel-visco schuim die zorgt voor uitstekende druk verlagende en ventilerende eigenschappen. De gel-visco technologie reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’.

Beste pocketveren

Dat drukverlagend slapen samen kan gaan met een goede ondersteuning bewijst de Perzona Individual 14. Onder de 10 cm drukverlagend visco-schuim en de Side-2-Side pocketveer vind je nog een verenpakket van Leggett & Platt. Een 7-zone multispring pocketveer die speciaal ontwikkeld is voor Perzona bestaat uit veren met verschillende draaddiktes en diameters. Een pocketveer laag met een extra hoog comfort en enorm aanpassingsvermogen die goed weet om te gaan met het verschil in postuur bij een zijligging en rugligging.

Beleef de ondersteuning die écht bij jou past.

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Zo beschikt de Perzona Individual 10 matras over een Tube Layer System (TLS) van 10 cm drukverlagend schuim met 10 tubes. Samen met het Perzona MyScan meetsysteem bepaal je snel en eenvoudig welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt. De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van o.a. je schouders, onder- en bovenrug, heup en bovenbeen. Na het meten krijg je direct het advies van de lengte van de matras en de ondersteuning die echt bij jou past. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 10 zones en 100.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

Kom langs in een van onze vestigingen