Lot Design

Alle producten van Lot Design zijn gemaakt van zuivere Egyptische Percal katoen.

Bekijk hier

Lot Design is een prachtige collectie Bedtextiel bestaande uit hoogwaardige en duurzame materialen.   

Alle producten van Lot Design zijn gemaakt van zuivere Egyptische Percal katoen. Deze katoensoort is de beste katoensoort van de wereld. Dit komt voornamelijk door het feit dat Egyptisch katoen een hoge mate van zuiverheid heeft en dat de vezels langer zijn dan bij normale katoen. "Een prachtige collectie bestaande uit hoogwaardige en duurzame materialen die ik persoonlijk en met liefde voor u heb uitgekozen.” Ervaar het verschil en de luxe van onze producten! De dekbedovertrekken van Lot Design voelen heerlijk zacht aan op uw huid en is een genot om eronder te slapen. Door het zachte karakter kunt u zowel, heerlijk onder een dekbedovertrek van Egyptische katoen slapen, maar ook heel goed op een prachtig hoeslaken wat tevens een mooi bijpassend product is van Lot Design. Echt Egyptisch katoen voelt eerst knisperend aan, maar hoe vaker u het was, hoe zachter het wordt. Omdat Egyptisch katoen erg sterk is heeft u jarenlang plezier van uw Lot Design dekbedovertrek en ervaart u iedere dag de luxe en het hoge comfort.

Lot Design

Alle producten van Lot Design zijn gemaakt van zuivere Egyptische Percal katoen.  

Hoogwaardige en duurzame materialen

Egyptisch katoen is de beste katoensoort ter wereld en onderscheid zich door lange vezels en een grote zuiverheid. Egyptisch Katoen voelt zacht aan op de huid en is toch zeer sterk, is koel en ademend en kan veel vocht absorberen.

Heerlijk verkoelend product

De dekbedovertrekken van Lot Design voelen heerlijk zacht aan op uw huid en is een genot om eronder te slapen.

Bekijk hier het verhaal van Charlotte Pouwels

Deze katoensoort is de beste katoensoort van de wereld. Dit komt voornamelijk door het feit dat Egyptisch katoen een hoge mate van zuiverheid heeft en dat de vezels langer zijn dan bij normale katoen. "Een prachtige collectie bestaande uit hoogwaardige en duurzame materialen die ik persoonlijk en met liefde voor u heb uitgekozen.” Ervaar het verschil en de luxe van onze producten! Liefs Charlotte

33 jaar gevestigd in Arnhem.

Snel Bezorgd.
Support 24/7.
Hoogwaardige  materialen.