PULLMAN

Pullman

Pullman Express

De Express Boxspring kan zowel in een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering worden gekozen. De boxspring wordt afgewerkt met duurzame meubelstoffen uit de Como, Garda en Iseo collectie. Als laatste maak je een selectie uit de poten die je boxspring-look compleet maken.   

De Express collectie

In de Express collectie van Pullman kun je een keuze maken uit drie verschillende hoofdborden: De Leeds, Liverpool en London.  

In vier stappen stel je de 
Pullman Express Boxspring samen

1.

Selecteer je matras. Je hebt de keuze tussen een honingraat pocketvering matras of InSide pocketvering matras. (Dit zorgt voor een gelijkmatigere ondersteuning)

2.

Daarna maak je de keuze in een vlakke of elektrische verstelbare boxspring.

3.

Bepaal het comfort van je topdekmatras. Je hebt de keuze tussen vier toppers uit het Pullman Silverline assortiment. Van Comfortschuim voor een wat steviger ligcomfort tot een heerlijke natuurlatex voor een zacht slaapcomfort.

4.

Maak de boxspring compleet met het kiezen van een mooi hoofdbord, de bekleding en de pootjes die passen bij jouw stijl.

Product image

Optimale steun met het Pullman Express Matras

De Pullman Express matras is in totaal 21 cm hoog en is voorzien van een 7 zone pocket interieur en het interieur is afgedekt met een toplaag van hoogwaardig comfortschuim. Voor een nog optimalere ondersteuning kun je ook kiezen voor een Pullman Express de luxe matras. Deze pocketveer matras is voorzien van een Inside pocket interieur wat zorgt voor een nog een gelijkmatigere ondersteuning van je hoofd, schouders, lende en heupen.

Het Princes op de erwt 
gevoel creëren

Maak je Pullman Express boxspring compleet met je topdekmatras. Standaard is de Pullman Express boxspring voorzien van een topdeckmatras gevuld met hoogwaardig comfortschuim maar wil je meer comfort en een duurzamer product kies dan voor een heerlijke natuurlatex topper.
Zo stel je helemaal zelf je eigen Pullman Express Boxspring samen.

Maak een afspraak voor in een van onze winkels en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes!  

Maak een afspraak

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Subliem Slapen

Pullman Silverline 

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? 

Het kan echt, dat zul je ervaren als je kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gezoneerde pocketvering. Deze geeft je een individuele ondersteuning op maat. De veren zijn elektrochemisch nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm.

Je slaapt jarenlang comfortabel.

De nageharde, in honingraat geplaatste, pocketveren vind je in de Silverline Premier, Excellence en Luxury matrassen. Deze kern zorgt voor een stevig ligcomfort rond de heupzone en dankzij een soepele schoudercomfortzone voor een minimale druk op de schouders. Onze nageharde InSide pocketveren in de Allure, Master en Royal matrassen passen zich perfect aan de vorm van je lichaam aan en zorgt gelijkmatigere ondersteuning. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar je lichaamscontouren, terwijl de binnenste veer reageert op die plaatsen waar je lichaam meer ondersteuning verdient.

Waarom Pullman?

Slapen als in een 5 sterren hotel, maar dan thuis! Dat is slapen op een boxspring van Pullman. De slaapadviseurs van Topslapen.nl laten jou graag alle verschillende mogelijkheden zien. Pullman staat voor ambachtelijk handwerk en ze maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Slapen op een Pullman staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.