Over topslapen.nl

Welkom bij Topslapen.nl. Dé webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van slapen. Wij zijn al jarenlang dé specialist in het adviseren van ondersteunende hoofdkussens zoals de Anti Nekpijnpillow. Ben je een zijslaper? Dan is het Slaapmaatje (die zorgt voor de juiste lighouding op de zij) voor jou een absolute must! Je vindt dit en nog veel meer leuke items terug in onze webshop zoals alles op het gebied van bed- en badtextiel, homewear en diverse lifestyle producten. We hebben tevens leuke slaap-tips voor je verzamelt om je nachtrust nog meer te optimaliseren. En kijk ook eens naar onze filmpjes waar we allerlei onderwerpen hebben aangestipt die met slapen te maken hebben. 
Topslapen.nl is onderdeel van onze fysieke winkels. TOPSLAPEN is al sinds 1988 gevestigd is in het centrum van Arnhem. In augustus 2018 hebben wij vol trots onze 2e winkel TOPSLAPEN in hartje Elst bij Nijmegen mogen openen! 

In oktober 2020 heb ik, Charlotte Pouwels (dochter van Ton Pouwels) het stokje in Arnhem overgenomen en ben ik verantwoordelijk voor beide winkels in Arnhem en Elst alsmede onze webshop Topslapen.nl. 

Tevens vindt je op beide locaties een Vandyck Experience store waar je de gehele collectie van Vandyck kunt komen bewonderen. 

Slapen is onze passie! Het team van Topslapen staat iedere dag met heel veel plezier in onze winkels voor je klaar om je te mogen voorzien van het beste slaapadvies. Bij ons staat persoonlijk en deskundig advies, een goede service en het leveren van alleen dé beste slaapproducten hoog in het vaandel. 

 Je wilt toch ook uitgerust wakker worden?

 Een uitgeslapen groet van het Team van Topslapen

Topslapen Arnhem

Nieuwstraat 4 (Parkeren [P] Rozet) 6811 HW Arnhem 

 T 026-44 22 777 
 E Stuur een email naar klantenservice@slaapwinkel.nl 
  Openingstijden: 
 Ma GESLOTEN 
 Di 09.30 – 18.00 
 Wo 09.30 – 18.00 
 Do 09.30 – 18.00 
 Vr 09.30 – 18.00 
 Za 09.30 – 17.00

Jane Doe

Onze winkels

Topslapen Elst

(Naast het Kruidvat) Dorpsstraat 40 6661 EL Elst 

(bij Nijmegen)
T 0481-745749 
 E Stuur een email naar topslapenelst@beddenspecialist.nl 
Openingstijden: 
 Ma GESLOTEN 
 Di 09.30 – 18.00 
 Wo 09.30 – 18.00 
 Do 09.30 – 18.00 
 Vr 09.30 – 18.00 
 Za 09.30 – 17.00

Ons team

JOHN DOE

Charlotte Pouwels

EIGENARESSE

Het slapen vak is er met de paplepel ingegoten. Ik kwam als kind natuurlijk al veel in de winkel van mijn vader. Ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in het slapen vak. Voordat ik mijn eerste eigen beddenzaak opende heb ik diverse inkoop- en verkoopfuncties vervuld waar ik ontzettend veel over slapen heb geleerd.

LILY MAYMAC

Patricia Gielens

SLAAPSPECIALIST EN ADVISEUR

Klanten komen vaak bij ons met lichamelijke klachten en slapen niet lekker. Samen met de klant proberen we door middel van vragen, luisteren en een passend advies de oplossing te vinden. Wanneer de klant dan na een paar weken komt vertellen dat de klachten verminderd of zelfs weg zijn denk ik wat heb ik toch een mooi vak.

JEREMY ROHMER

Mirjam Krudde

SLAAPSPECIALIST EN ADVISEUR

Wij hebben een groot vaste klantenbestand, waarvan je de klanten vaak meerdere keren terug ziet in de winkel. Hierdoor bouw je met de klanten ook een band op, wat het erg leuk maakt en voor de klanten ben je ook een vertrouwd gezicht.

JOURDAN MILLER

Alexandra Winters

SLAAPSPECIALIST EN ADVISEUR

Het adviseren van mensen, zodat ze niet alleen dat kopen wat het beste bij hun slaaprust past, maar dat ze na aankoop ook met een goed gevoel de winkel uit gaan. Ook het helpen om een keuze te maken bij bed- en badtextiel is leuk.