Mirjam

MIRJAM KRUDDE

Hallo, 

Ik ben Mirjam Krudde, 48 jaar jong en werk al 17 jaar met veel plezier bij Topslapen Arnhem.

Wij hebben een groot vaste klantenbestand, waarvan je de klanten vaak meerdere keren terug ziet in de winkel. Dit omdat ze op zoek zijn naar mooi bedtextiel, dekbedden of hoofdkussens of weer op zoek zijn naar een lekker slaapcomfort. Hierdoor bouw je met de klanten ook een band op, wat het erg leuk maakt en voor de klanten ben je ook een vertrouwd gezicht. Maar natuurlijk hebben wij ook klanten, die helemaal niet Arnhem of omgeving komen, maar gezellig een dagje Arnhem doen.

 

Wat vindt ik leuk aan het werken bij Topslapen?

Het werken bij Topslapen houdt voor mij in dat ik het leuk vind om klanten te adviseren en samen te kijken wat voor hun de beste keuze is. Dit kan advies zijn voor een compleet nieuw slaapcomfort, maar kan ook gaan over bed- en badtextiel. Verder zorg ik er samen met mijn collega's ervoor dat de winkel netjes is en dat de bedden en winkel regelmatig worden voorzien van nieuw bedtextiel.

Daarnaast is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt om een afspraak te maken voor b.v. een levering. De inkoop en administratie van de voorraad en bestellingen neem ik samen met mijn collega's ook voor mijn rekening. En het belangrijkste van alles is, dat u als klant tevreden bent over onze producten en service. Er is niks mooier dan klanten blij maken, daar doen we het voor!

 

Mijn favoriete slaap product 

Tja dat is een moeilijk... om maar 1 product te noemen.

Het slaapmaatje, ik kan echt niet zonder slapen, in combinatie met een anti nekpijn pillow. Maar ook van mooi beddengoed word ik blij.... een feestje om onder te slapen en weer uitgerust wakker te worden.

Tot ziens!