LOT Design - Luxe bedtextiel

Lot Design is een prachtige collectie Bedtextiel bestaande uit hoogwaardige en duurzame materialen.   

Alle producten van Lot Design zijn gemaakt van zuivere Egyptische Percal katoen. 

Deze katoensoort is de beste katoensoort van de wereld. Dit komt voornamelijk door het feit dat Egyptisch katoen een hoge mate van zuiverheid heeft en dat de vezels langer zijn dan bij normale katoen.

"Een prachtige collectie bestaande uit hoogwaardige en duurzame materialen die ik persoonlijk en met liefde voor u heb uitgekozen.” Ervaar het verschil en de luxe van onze producten!

                       

De dekbedovertrekken van Lot Design voelen heerlijk zacht aan op uw huid en is een genot om eronder te slapen. Door het zachte karakter kunt u zowel, heerlijk onder een dekbedovertrek van Egyptische katoen slapen, maar ook heel goed op een prachtig hoeslaken wat tevens een mooi bijpassend product is van Lot Design. Echt Egyptisch katoen voelt eerst knisperend aan, maar hoe vaker u het was, hoe zachter het wordt. Omdat Egyptisch katoen erg sterk is heeft u jarenlang plezier van uw Lot Design dekbedovertrek en ervaart u iedere dag de luxe en het hoge comfort.

               

Onze collectie Lot Design is ook verkrijgbaar in onze fysieke locaties Topslapen Arnhem en Elst! Online kun je Lot design shoppen.

Persoonlijk en met liefde voor u gekozen!

Liefs, Charlotte