Charlotte

CHARLOTTE POUWELS

                       

Het slapen vak is er met de paplepel ingegoten. Ik kwam als kind natuurlijk al veel in de winkel van mijn vader. Ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in het slapen vak. Voordat ik mijn eerste eigen beddenzaak opende heb ik diverse inkoop- en verkoopfuncties vervuld waar ik ontzettend veel over slapen heb geleerd.

Wat geeft jou nou een kick binnen het bedrijf Topslapen?

Je klant voorzien van het juiste slaapadvies en zien dat het werkt, is zo gaaf om iedere dag weer te doen! Daar word ik nu echt blij van!

Wat vind je belangrijk op moment dat je advies geeft aan een klant?

Een juiste slaaphouding is zo belangrijk om op den duur veel klachten te voorkomen. Daarom is een nek ondersteunend hoofdkussen ( Het Anti Nekpijn Pillow) en een Slaapmaatje eigenlijk van levensbelang!

Wat is mijn favorieten artikel in de winkel?

Mijn favoriete slaap product is slapen onder een Lot Design dekbedovertrek, gemaakt van 100% Egyptische katoen. Je ervaart meteen de luxe en het hoge comfort.Wat zijn mijn werkzaamheden binnen het bedrijf Topslapen?

Het compleet organiseren van 2 winkels.